Interieurarchitect Beerse

Interieurarchitect Beerse

Hoi! Mijn naam is Karin De Proost en ik ben interieurarchitect voor projecten in Beerse. Al van jongsaf heb ik een grote passie voor interieur, het creëren van sfeervolle ruimten en de inrichting hiervan. Sinds enkele jaren heb ik mijn eigen interieurarchitect bureau en heb ik al enkele knappe projecten gerealiseerd in en rond Beerse.

Na het behalen van een diploma binnenhuisarchitectuur aan de Academie van Antwerpen in 1987 heb ik 23 jaar ervaring bij architect Rutten in Turnhout en 10 jaar bij een gerenommeerd keuken- en interieurbedrijf.

Nood aan een interieurarchitect in Beerse?

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis advies gesprek over uw interieur project in Beerse.

NEEM CONTACT OP

Waar ik het verschil maak als interieurarchitect in Beerse

Mijn grote liefde voor wonen en ontwerpen alsook het eindeloos meten en puzzelen, maken van elk project een ware uitdaging. Ik volg als interieurarchitect nog steeds de nieuwe trends van nabij en door veel creativiteit en oog voor detail kan ik op maat werken voor uw project in Beerse.

1. Project bespreking
De eerste bespreking gebeurt ter plaatse en daarna maak ik een inschatting van de vereiste tijd die nodig is om een ontwerp op papier te zetten.
2. Eerste voorstel
We bekijken samen het gebruik van mogelijke materialen, indien nodig wordt een moodboard opgemaakt, er worden stalen opgevraagd en besproken.
3. Voorontwerp
Om uw project tot leven te laten komen maak ik een voorontwerp in 3D samen met een grondplan. Pas daarna volgt het definitieve plan.
6. Realisatie
Na een laatste check is het project volledig afgerond en kan u genieten van uw nieuwe interieur. Het hoofddoel is immers een 100% tevreden klant !
4. Lastenboek
Ik voorzie de opmaak van een lastenboek met de gekozen materialen en een eventuele prijsvraag aan de juiste mensen voor de realisatie.
5. Opvolging
De uitoefening van de werken volg ik op de voet op zodanig dat deze tijdig kunnen bijgestuurd worden indien nodig.

Interieur projecten in en rond Beerse

Thuisbureau uitvoering Jebo

Bekijk dit project

Thuisbureau uitvoering Gust Lemmens

Bekijk dit project

Strakke keuken in poederlak uitvoering Luc Hoskens

Bekijk dit project

Interieurarchitect in Beerse nodig?

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis advies gesprek over uw interieur project in Beerse.

NEEM CONTACT OP