Over mij.

Karin De Proost

Hoi! Mijn naam is Karin De Proost en heb al van jongsaf een grote passie voor interieur, het creëren van sfeervolle ruimten en de inrichting hiervan.

Na het behalen van een diploma binnenhuisarchitectuur aan de Academie van Antwerpen in 1987 heb ik 23 jaar ervaring  bij architect Rutten in Turnhout en 10 jaar bij een gerenommeerd keuken- en interieurbedrijf.

Mijn grote liefde voor wonen en ontwerpen alsook het eindeloos meten en puzzelen, maken van elk project een ware uitdaging. Ik volg nog steeds de nieuwe trends van nabij en door veel creativiteit en oog voor detail kan ik op maat werken.

Mijn aanpak.

De opdrachten bestaan uit het ontwerpen en uittekenen van keukens, badkamers, dressings, ingewerkte kastruimtes, bureaus, slaapkamers, .. zowel voor nieuwbouw als voor renovaties, particulier en professioneel.

1. Project bespreking
De eerste bespreking gebeurt ter plaatse en daarna maak ik een inschatting van de vereiste tijd die nodig is om een ontwerp op papier te zetten.
2. Eerste voorstel
We bekijken samen het gebruik van mogelijke materialen, indien nodig wordt een moodboard opgemaakt, er worden stalen opgevraagd en besproken.
3. Voorontwerp
Om uw project tot leven te laten komen maak ik een voorontwerp in 3D samen met een grondplan. Pas daarna volgt het definitieve plan.
6. Realisatie
Na een laatste check is het project volledig afgerond en kan u genieten van uw nieuwe interieur. Het hoofddoel is immers een 100% tevreden klant !
4. Lastenboek
Ik voorzie de opmaak van een lastenboek met de gekozen materialen en een eventuele prijsvraag aan de juiste mensen voor de realisatie.
5. Opvolging
De uitoefening van de werken volg ik op de voet op zodanig dat deze tijdig kunnen bijgestuurd worden indien nodig.

Interesse in mijn aanpak?

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis adviesgesprek.

NEEM CONTACT OP

Mijn eigen woning.

Als interieurarchitecte heb ik natuurlijk ook mijn eigen woning in Arendonk onder handen genomen. Hier komt mijn stijl helemaal tot uiting. Neem gerust een kijkje!

Interesse in mijn projecten?

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis adviesgesprek.

NEEM CONTACT OP